Breaking

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Τι λένε πραγματικά οι Παλαιστίνιοι για τον πόλεμο στην Συρία: Η απάντηση στην αισχρή προβοκάτσια της Α.Δ.Κ.Φωνάζω με όλη την δύναμη της ψυχής μου πως στεκόμαστε στο πλευρό του  Συριακού Στρατού και στο πλευρό του Συριακού λαού - Λέιλα Χάλεντ
 Το άρθρο αυτό έχει σαν στόχο να αποκαταστήσει την αλήθεια από την σοβαρή προσπάθεια διαστρέβλωσης των θέσεων των Παλαιστινιακών Οργανώσεων που επιχειρήθηκε από την Δικηγόρο Αντωνία Λεγάκη και την Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση (Δίκτυο Φαντάρων Σπάρτακος).

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Η κυρία Λεγάκη μετά από τον αποκλεισμό της από την αποστολή Δικηγόρων στην Δαμασκό, επέλεξε να επισκεφτεί τελικά την Βηρυτό σε Διεθνής αποστολή. Κατά την παραμονή της εκεί συναντήθηκε με μέλη πολιτικών Οργανώσεων της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, όπως είναι το DFLP, το PFLP και το ΚΚ Λιβάνου.
Το αποτέλεσμα αυτών των συναντήσεων είχε όμως σαν αποτέλεσμα να αλλοιωθούν οι μέχρι τώρα γνωστές τους θέσεις και στην θέση τους να έχει μπει μία φρασεολογία την οποία έχουμε συνηθίσει από τα Δυτικά κέντρα προπαγάνδας, τις ΜΚΟ τους και όσους τους υπηρετούν. Προφανώς μπερδεύτηκαν και νόμιζαν πως οι Παλαιστίνιοι είναι σαν τους φίλους της I.S.O. και του S.W.P.

Στο πρώτο δημοσίευμα με τίτλο "Τι λένε οι Παλαιστίνιοι για τον πόλεμο στην Συρία" εμφανίζονται οι εκπρόσωποι του Δημοκρατικού Μετώπου( DFLP) να μιλάνε κατά του Καθεστώτος το οποίο "έπνιξε στο αίμα τις διαδηλώσεις του Συριακού λαού μετά τον ξεσηκωμό αυτού από τις εκδηλώσεις κατά την Αραβική Άνοιξη" και αυτό τους οδήγησε στο μπλοκ των αντιαράβων.

Στο ίδιο κείμενο εμφανίζονται οι Παλαιστίνιοι να είναι ουδέτεροι σε αυτόν τον πόλεμο και γίνεται ειδική αναφορά μόνο στην Χαμάς η οποία λόγω Μουσουλμανικής Αδελφότητας αλλά και της στήριξης της από το Κατάρ υποστηρίζει την "αντιπολίτευση". 

Οι Παλαιστίνιοι που εμφανίζονται σε αυτό το κείμενο, όχι μόνο να είναι ουδέτεροι αλλά να καταδικάζουν και όλα τα καθεστώτα της περιοχής(των χωρών του Άξονα της Αντίστασης εννοεί) και έτσι να γίνονται τιμητές του Ιμπεριαλιστικού πλάνου για την δημιουργία της Νέας Μέσης Ανατολής και του Μεγάλου Ισραήλ

Ποια είναι η αλήθεια τώρα...
Το DFLP καταδικάζει απερίφραστα με άρθρο του κάθε ξένη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας της Συρίας και καλεί όλες τις μεριές να έρθουν σε διάλογο.Στο ίδιο κείμενο το DFLP καταδικάζει την Δυτική συμμαχία και χώρες της Αραβικής Λίγκας,τις οποίες κατηγορεί πως χρησιμοποιούν τον τύπο(Αλ Τζαζίρα κλπ) για να ενθαρρύνουν(τζιχάντ κλπ) τον κόσμο να να διαδηλώνει για να ρίξει τον Άσαντ. Πιο συγκεκριμένο γίνεται με άρθρο το οποίο καταδικάζει τις ΗΠΑ και το κράτος του Ισραήλ.


Το DFLP που εδώ το βλέπουμε σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της εμπλοκής της Τουρκίας στα Συριακά εδάφη να υποστηρίζει ανοιχτά τον Αλ Άσαντ


Επίσης η αλήθεια είναι πως οι Παλαιστίνιοι όχι μόνο ουδέτεροι δεν είναι αλλά Παλαιστινιακές Ταξιαρχίες συμμετέχουν μάχιμα στον πόλεμο στο πλευρό του Άσαντ! Πολιτικές Οργανώσεις όπως το PFLP Γενική Διεύθυνση, η Jaysh al-Tahrir al-Falastini, η Quwat al-Jalil, η πολύ μάχιμη Liwa al-Quds(μέλος της οποίας ήταν και ο αποκεφαλισμένος Αμπντάλα Ίσσα) και η PLA που αποτελεί σημαντικό κομμάτι του Συριακού Στρατού

Στο δεύτερο δημοσίευμα με τίτλο "Συνάντηση με το Λαϊκό Μέτωπο" γίνεται λόγος για την "Αραβική Άνοιξη" και πως στην Συρία υπήρξε εκμετάλλευση της προς όφελος των συμφερόντων των ΗΠΑ. 

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης(PFLP) ουδέποτε μέχρι σήμερα δεν έχει αναφέρει τίποτα για την "Αραβική Άνοιξη". Δεν υπάρχει ούτε ένα κείμενο που να την αναφέρει υποστηρικτικά ή κριτικά. Για αυτόν τον λόγο στεκόμαστε με προβληματισμό απέναντι σε αυτές τις δηλώσεις και αμφισβητούμε την γνησιότητά τους, τις οποίες που από την στιγμή που έχουν όντως δοθεί, θεωρούμε πως έχουν υποστεί ακραία διαστρέβλωση.

Επίσης το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης δια στόματος της ηρωίδας του,Λέιλα Χάλεντ έχει ταχθεί με δηλώσεις της ανοιχτά υπέρ της Συριακής ηγεσίας και παράλληλα καταδικάζει την ξένη επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας.Το ίδιο έχει κάνει και το ίδιο το Μέτωπο με την παρακάτω ανακοίνωση 

 Σε δεύτερη φάση και σε σχέση με το Λαϊκό Μέτωπο της Παλαιστίνης (PFLP) η προβοκάτσια γίνεται χειρότερη.

Με δεύτερο άρθρο με τίτλο " Η Αραβική Άνοιξη, ο Άσαντ, ο ΙΣΙΣ, οι Παλαιστίνιοι" εμφανίζεται το Μέτωπο μέσα από υποτιθέμενες δηλώσεις του Yousif Rabeh να είναι υπέρμαχο της ανατροπής των Αραβικών καθεστώτων και υπέρ της Αραβικής Άνοιξης. Με αυτό τον τρόπο εμφανίζεται το Μέτωπο, όχι μόνο να παίρνει θέση υπέρ της Αραβικής Άνοιξης, αλλά και να είναι συγχρονισμένο με την Ιμπεριαλιστική ατζέντα και να παλεύει για την δημιουργία της Νέας Μέσης Ανατολής και την αποδυνάμωση του Άξονα της Αντίστασης και των χωρών που τον απαρτίζουν.

Στο ίδιο κείμενο πάλι παρουσιάζονται οι Παλαιστινιακές Οργανώσεις να είναι ουδέτερες στον πόλεμο στην Συρία και να εμφανίζεται ο Άσαντ σαν υπεύθυνος για ότι έχει συμβεί όπως για την ενδυνάμωση του ΙΣΙΣ.
Το ίδιο κείμενο με πιο ύπουλο τίτλο ανέβηκε στον ιστότοπο του Δίκτυου Σπάρτακος οι οποίοι μας είπαν πως "Η απελευθέρωση της Παλαιστίνης,περνάει μέσα από την αποσταθεροποίηση των Αραβικών χωρών"
Σε άμεση επαφή που είχαμε με τον Yousif Rabeh μας δήλωσε πως όντως του πήραν συνέντευξη και πως αυτός μετέφερε τις γνωστές θέσεις του PFLP οι οποίες είναι ξεκάθαρες.
"Το PFLP καταδικάζει την Δυτική συμμαχία και όλους τους ξένους παράγοντες που έχουν επέμβει στην Συρία και τονίζει πως είναι αναφέρετο δικαίωμα του Συριακού λαού να αποφασίζει για τις τύχες του."

Το PFLP όχι μόνο δεν είναι μέρος της Σιωνιστικής και Ιμπεριαλιστικής ατζέντας και υπέρμαχο της δημιουργίας της Νέας Μέσης Ανατολής αλλά αντίθετα είναι βασικό και αξιόπιστο κομμάτι της Παλαιστινιακής Αντίστασης και κατά συνέπεια του Άξονα της Αντίστασης στην Μέση Ανατολή!


Τελευταίο το άρθρο για το ΚΚ Λιβάνου 

Σε αυτό το άρθρο υπάρχει γενικά μία καλή προσέγγιση των θέσεων του ΚΚ Λιβάνου στο οποίο όμως υπάρχουν δύο σημαντικά ζητήματα. Το πρώτο είναι το κομμάτι στο σημείο που γίνεται αναφορά του ενός από τα δύο στελέχη του ΚΚ για τον Συριακό πόλεμο, τον οποίο αναφέρουν σαν εμφύλιο στο οποίο εμφύλιο μάλιστα οι αντιμαχόμενες πλευρές είναι πληθυσμιακά το ίδιο και το άλλο είναι η υποβάθμιση των θέσεων του ΚΚ.

Το ΚΚ Λιβάνου όχι μόνο δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη εμφυλίου στα Συριακά εδάφη αλλά αντίθετα καταδικάζει την Ιμπεριαλιστική επέμβαση στα Συριακά εδάφη όπως αυτή έχει επιχειρηθεί από τις Δυτικές δυνάμεις και τις χώρες του Κόλπου.

Τις ανακοινώσεις του ΚΚ Λιβάνου για το Συριακό ζήτημα μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ και εδώ
Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως χαιρετίζω τον αποκλεισμό της Αντωνίας Λεγάκη από την αποστολή των Δικηγόρων στην Συρία και καταδικάζω απερίφραστα την διαστρέβλωση των θέσεων των Αραβικών Οργανώσεων. 

Άνθρωποι που κρατάνε εσκεμμένα ίσες αποστάσεις από το θύμα και τον θύτη αλλά και που υποπίπτουν σε τόσο σοβαρές προβοκάτσιες δεν έχουν καμία δουλειά να βρίσκονται σε χώρες που αντιστέκονται. Άνθρωποι που βρήκαν ευκαιρία να κάνουν Ιμπεριαλιστική προπαγάνδα εις βάρος αυτών των Οργανώσεων που αντιστέκονται στον Ιμπεριαλισμό και να προσπαθήσουν να τους κάνουν να μοιάζουν σαν το ΣΕΚ και την ΔΕΑ.
Ζήτω η Παλαιστινιακή Αντίσταση
Ζήτω η Συριακή Αντίσταση
Ζήτω ο Άξονας της Αντίστασης

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου