Breaking

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

Τσακίστε τους Συριζαίους σε κάθε γειτονιά!


Αυτό το άρθρο, το γράφω με αφορμή την αδιανόητη και εκτός προηγούμενου μισανθρωπιά που έχουν εξαπολύσει οι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι η οποία έχει κοστίσει την ζωή σε 87 επιβεβαιωμένους συνανθρώπους μας μέχρι την ώρα που γράφεται.
Πρακτική που έχει αποκαλύψει όλους όσους μέχρι στιγμής υπηρετούν σιωπηλά αυτή την Κυβέρνηση και που μέχρι τώρα παρέμεναν κρυμμένοι.

Τι είναι όμως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τι έχει κάνει μέχρι να φτάσουμε στο έγκλημα στο Μάτι;
-Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αφού πρώτα αθέτησε την συμφωνία με τον λαό και άλλαξε την ετυμηγορία του, όπως αυτή ήταν ξεκάθαρη μέσα από το δημοψήφισμα, συνεχίζει να εγκληματεί ακολουθώντας ακέραιες τις Νεοφιλελεύθερες πολιτικές που δίνονται σαν εντολές από τα ξένα κέντρα που κάνουν κουμάντο στην χώρα.

- Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως σύγχρονος Δούρειος Ίππος, καπέλωσε και ισοπέδωσε κάθε πυρήνα αυτοοργάνωσης και αντίστασης που είχε δημιουργηθεί στην χώρα μας, αποδυναμώνοντας καίρια το το αγωνιζόμενο κομμάτι του ελληνικού λαού που πάλευε ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές.

-Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το ξεπούλημα, την εκποίηση του δημόσιου πλούτου, την καταπάτηση των εργατικών κεκτημένων και είναι αυτή που συνεχίζει ακέραια την Νεοφιλελεύθερη ατζέντα που ακολουθεί τα μνημόνια και προχωράει μέχρι και στους πλειστηριασμούς των κατοικιών του λαού.
-Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βαθαίνει όλο και πιο πολύ την υποτέλεια της χώρας στον Ιμπεριαλιστικό άξονα του διαβόλου, εξυπηρετώντας στο απόλυτο τα συμφέροντα της Δύσης, οδηγώντας την Ελλάδα σε εγκλήματα εις βάρος άλλων λαών, όπως για παράδειγμα ο ηρωικός λαός της Παλαιστίνης, της Συρίας και της Υεμένης.


-Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τις εγκληματικές αυτές συμμαχίες, προχωρεί και στην κλοπή του πλούτου αυτών των λαών αλλά και στην παραχώρηση του πλούτου του ελληνικού λαού

-Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που για λογαριασμό της Δύσης αναπτύσσει επιθετικές θέσεις και δραστηριότητες εις βάρος άλλων χωρών, όπως συνέβη πρόσφατα κατά της Ρωσίας με την απέλαση των Ρώσων διπλωματών
-Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που τρέφει όλη αυτή την κατάσταση με τις ΜΚΟ με την ακραία εκμετάλλευση των εγκλωβισμένων προσφύγων.
-Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει την ευθύνη των θανάτων των προσφύγων από την μεταφορά τους μέσω δουλέμπορων στο Αιγαίο. Η συνέχιση της στρατηγικής Νατοϊκής πολιτικής κατά της Συρίας έχει ως αποτέλεσμα να είναι μέχρι και σήμερα κλειστή η Πρεσβεία της Συρίας, με αποτέλεσμα να εμποδίζει τους Πρόσφυγες από τις εμπόλεμες περιοχές της Συρίας, να ταξιδέψουν με ασφαλή τρόπο στην Ευρώπη. 

-Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό την λίστα με τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται πάνω στο Προσφυγικό, ενώ παράλληλα εκτελεί εντολές όπως για παράδειγμα του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών που ορίζει την Προσφυγική ατζέντα στην Ευρώπη


-Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που έχει εγκλωβίσει αυτούς τους πρόσφυγες μέσα στην χώρα, που έχουν γίνει έρμαια εκμετάλλευσης από το παρακράτος, το οποίο τους εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο και για κάθε λόγο

-Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που ταΐζει τις εκατοντάδες ΜΚΟ, τους επαγγελματίες εκμεταλλευτές ανθρώπινου πόνου, τις παρασιτικές οργανώσεις δορυφόρους που τρέχουν καταλήψεις σαν το City Plaza, 
τις παρασιτικές οργανώσεις δορυφόρους που τρέχουν να στηρίξουν την Νατοϊκή ατζέντα με την πρώτη ευκαιρία,τις παρασιτικές οργανώσεις δορυφόρους που δεν βγάζουν μιλιά για σημαντικότατα ζητήματα όπως η κατασκευή του Αγωγού Φυσικού Αερίου East Med ενώ λένε πως έχουν δήθεν Αντιιμπεριαλιστικό χαρακτήρα.

-Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που τώρα για να σωθεί, στήνει υποκριτικά "Αντιφασιστικό μέτωπο"  όταν πριν λίγο καιρό περιέθαλπε τους Ουκρανούς φασίστες του Δεξιού Τομέα στα ελληνικά νοσοκομεία και είναι αυτή που καλύπτει τους φονιάδες του Παύλου Φύσσα, καθυστερώντας την δίκη των μελών της ΧΑ.
Αυτή η Κυβέρνηση, των πιο φρόνιμων και υποτακτικών, για τα κέντρα που υπηρετεί και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, δεν πρέπει να πέσει. Και αυτό φάνηκε μετά τα τελευταία γεγονότα και την φωτιά στο Μάτι 

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώ δήλωσε πως έχει την πολιτική ευθύνη για τα θύματα στο Μάτι δεν παραιτήθηκε ως όφειλε, ενώ η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία είχε την αρμοδιότητα να εκκενώσει το Μάτι (πράγμα που δεν έκανε ποτέ) θα έπρεπε να απολογηθεί στον κόσμο αλλά κυρίως στην δικαιοσύνη για τις βαρύτατες ευθύνες της.

Την Ρένα Δούρου, την οποία εξαφάνισαν από παντού για να την προστατέψουν και δεν παραβρέθηκε ούτε στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε, με ομιλητές τους υπευθύνους της πυρκαγιάς στο Μάτι.

Αυτή η Κυβέρνηση δεν πρέπει να πέσει, για αυτό και έχουν στρατολογήσει δεκάδες άτομα, με ψεύτικα στοιχεία, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει σε μισανθρωπιά ακόμα και τον χειρότερο μισθάνθρωπο του πλανήτη, να κάνουν αποτυχημένη προπαγάνδα (ακόμα και εις βάρος των θυμάτων) υπέρ της Κυβέρνησης, προσπαθώντας να μετατοπίσουν το ενδιαφέρον.
Όλα αυτά τα άτομα είναι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ που ξέρουν ακριβώς το τι υπηρετεί η Κυβέρνηση τους και παρ'ολα αυτά συνεχίζουν να την υπερασπίζονται με ολοκληρωτικό τρόπο.

Μετά και από το τελευταίο επεισόδιο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, είναι συνειδητοί υποστηρικτές των στυγερών εγκληματικών πολιτικών που εφαρμόζει η Κυβέρνηση που υποστηρίζουν. Αυτοί οι άνθρωποι, υπάρχουν παντού τριγύρω μας και είναι άτομα τα οποία τα είχαμε δίπλα μας στους κοινωνικούς αγώνες και κατάφεραν και τους καπέλωσαν.

Αυτά τα άτομα φωνάζουν υποκριτικά το "τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά" όταν οι ίδιοι υπηρετούν ότι πιο χυδαίο και μισάνθρωπο υπάρχει.

Αυτά τα άτομα θα πρέπει να μην ξαναβρούν χώρο σε οποιαδήποτε θέση μέσα στο Επαναστατικό Κίνημα και να έχουν την αντιμετώπιση που αρμόζει σε φασίστες!

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος
1 σχόλιο:

  1. Θα εννοείτε φυσικά ότι η περιφέρεια θα έπρεπε να εκκενώσει το Μάτι μια μέρα πριν την φωτιά προληπτικά, αφού κι ένας παντελώς κρετίνος καταλαβαίνει ότι σε 1 ώρα και 30 λεπτά είναι αδύνατον να εκκενωθεί, με όποιο σχέδιο μια πόλη 20.000 κατοίκων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή