Breaking

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ στην προγραμματισμένη "Αντιιμπεριαλιστική" παρωδίαΤην πραγματοποίηση συγκέντρωσης Αντιιμπεριαλιστικού- Αντιφασιστικού περιεχομένου στις 20 Οκτωβρίου του 2016 εξέδωσαν ,μετά από συνάντηση, πολιτικές οργανώσεις, Φοιτητικοί Σύλλογοι, Σωματεία και Συλλογικότητες με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν .

Στο πλαίσιο που έχει μπει για την συγκέντρωση,για άλλη μία φορά υπάρχει η γενική προσέγγιση των αιτιών που έχουν δημιουργήσει το μακελειό στην χώρα της Συρίας και με την προσφιλή στάση των ίσων αποστάσεων βαφτίζει την Ιμπεριαλιστική επέμβαση με την μορφή της εκπροσώπησης από τις τρομοκρατικές οργανώσεις που έχουν φυτέψει οι Ιμπεριαλιστές και οι χώρες επιρροής τους και με τους δεκάδες χιλιάδες μισθοφόρους που τις έχουν ενισχύσει, σαν πόλεμο Ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών.

Καμία απολύτως αναφορά για το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας που υπάρχει καταγεγραμμένο από το 2006 στα Wikileaks αλλά και στα email της Χίλαρι Κλίντον η οποία ζητάει την καταστροφή της Συρίας για λογαριασμό του Israhell και την δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ. Καμία αναφορά και για την παρεμπόδιση του αγωγού South Pars του Κατάρ άρα και Αμερικανικών συμφερόντων,από την Συριακή Αραβική Δημοκρατία. Καμία αναφορά και καταδίκη στις τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν στα εδάφη της Συρίας όπως η ΙΣΙΣ,η Αλ Νούσρα και το FSA και των εγκλημάτων τους. Πολύ χειρότερα,καμία πίεση για να τελειώσει ο πόλεμος που άνοιξε η Δύση σε ακόμα μία Αραβική χώρα με ενοχλητική ηγεσία.

Αφού λοιπόν οι "σύντροφοι" προσπερνάνε και δεν στοχοποιούν έμπρακτα τους υπευθύνους και τους λόγους που οδήγησαν στην καταστροφή την χώρα με αποτέλεσμα τον ξεριζωμό των χιλιάδων ανθρώπων,συνεχίζουν την υποκριτική τους ψευτοανθρωπιστική στάση και δεν αναφέρουν τους μηχανισμούς που έχουν στηθεί και εκμεταλλεύονται τους Πρόσφυγες όπως είναι οι διάφορες ΜΚΟ(επιχειρήσεις) που κερδοφορούν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από διάφορα κονδύλια αλλά κυριότερα δεν τονίζουν το πως τα ανεπτυγμένα Καπιταλιστικά κράτη τους ετοιμάζουν για δούλους με σκοπό την κερδοφορία τους και θέτουν σαν μοναδικό κίνδυνο για αυτούς,τον κίνδυνο του φασισμού.

Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν είναι τυχαία αφού συγκεκριμένες οργανώσεις που ανήκουν σε αυτούς που υπογράφουν την ανακοίνωση έχουν υποστηρίξει και έχουν συμμετάσχει με κάθε μέσο και τρόπο σε δράσεις που αποσκοπούσαν στην αποσταθεροποίηση της Συρίας όπως το ίδιο συνεχίζουν να κάνουν ακόμα. Με πλούσια αρθρογραφία οργανώσεις σαν το ΣΕΚ,την ΔΕΑ,το Κόκκινο Δίκτυο,την ΟΚΔΕ Σπάρτακος έχουν προτρέψει τον κόσμο να υποστηρίξει την Ιμπεριαλιστική επέμβαση των μισθοφόρων. Για την ακρίβεια δεν έχουν μείνει μόνο στο να γράφουν αλλά έχουν προχωρήσει σε έμπρακτη στήριξη με συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις όπως αυτή για την απομάκρυνση της Πρεσβείας της Συρίας από την χώρα μας,που ήταν απόλυτα εναρμονισμένη στα σχέδια των Ιμπεριαλιστών.

Μιλάμε λοιπόν για μια συγκέντρωση παρωδία, με πλαίσιο που δεν αντικατοπτρίζει τα πραγματικά Αντιιμπεριαλιστικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μία τέτοια συγκέντρωση και με την συμμετοχή Οργανώσεων που έχουν στηρίξει τα Ιμπεριαλιστικά σχέδια με κάθε τρόπο. 


Για αυτούς τους λόγους πρέπει ο υγιής κόσμος που βγαίνει στους δρόμους και αγωνίζεται κατά κάθε αδίκου,να γυρίσει την πλάτη και να μην πάρει μέρος σε αυτό το αστείο που κάποιοι βάφτισαν "Αντιιμπεριαλιστικό" . Να μην δείξει κανείς καμία ανοχή στην ΑΝΩΜΑΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και στα σχέδια για την εκδούλευση προσφύγων. Να μην δείξει κανένας καμία ανοχή σε παρακρατικούς Οργανισμούς που κερδοφορούν και λειτουργούν σαν Δούρειος Ίππος των Δυτικών Καπιταλιστικών κέντρων εξουσίας στα Κινήματα από τα κάτω.

Καμία ανοχή στους μισθοφόρους και στους τρομοκράτες που φύτεψε η Δύση στην Συρία


ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ
ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ
ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου