Breaking

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Ο χαιρετισμός της Χεζμπολάχ και γιατί αυτός δεν είναι ΝαζιστικόςΤο Σιωνιστικό κίνημα μετά την ήττα του 2006 στον Λίβανο,έπρεπε να βρει τρόπους να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο που ονομάζεται Χεζμπολάχ,η οποία ήταν και η βασική υπαίτια για αυτήν.

Στα πλαίσια της αντιμετώπισής της,θα έπρεπε να βρεθεί και ένας τρόπος που θα την δαιμονοποιεί στον Δυτικό κόσμο και αυτός με την σειρά του θα την αντιμετωπίζει σαν ένα φασιστικό μόρφωμα και δεν θα την στηρίζει. Η Σιωνιστική προπαγάνδα για αυτό,χρησιμοποίησε τον χαιρετισμό των μαχητών της Χεζμπολάχ,ο οποίος στο Δυτικό κόσμο είναι και γνωστός από την Αρχαιότητα σαν "χαιρετισμός στον Ήλιο" ή μετά την υιοθέτησή του από τα φασιστικά μορφώματα σαν Ναζιστικός και προσπαθεί μέσα από αυτό να την παρομοιάσει με το Ναζιστικό κίνημα την οποία και ταυτίζει.

Για αυτό ακριβώς το λόγο υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιεύματα στο διαδίκτυο με αυτή την θεματολογία που την εμφανίζουν σαν Ναζιστική και παράλληλα υπάρχει και μία συντονισμένη προσπάθεια μέσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μέλη(υπαλλήλους) Μυστικών Υπηρεσιών που διοχετεύουν φωτογραφίες των μαχητών της Χεζμπολάχ να χαιρετάνε υποτίθεται "Ναζιστικά".


Όπως είναι λογικό,αυτή η θεωρία έχει βρει πολλούς ανθρώπους που την υιοθετούν και στην πλειοψηφία τους είναι άνθρωποι αδύναμοι, που δεν έχουν τα στοιχειώδης πολιτικά κριτήρια αλλά και την απαραίτητη γνώση για να καταλάβουν κάποιες βασικές διαφορές...

ΙΔΕΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ


Το μισάνθρωπο Εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα γεννήθηκε στον Δυτικό κόσμο στην κεντρική Ευρώπη,πράγμα που σημαίνει πως δεν γίνεται να έχει καμία απολύτως σχέση με το Θεοκρατικό σύστημα μίας Οργάνωσης που ανήκει στον Αραβικό κόσμο. Τα πολιτιστικά και πολιτισμικά κριτήρια όπως και η διαφορά στην κουλτούρα των λαών είναι τεράστιες άρα και η οργάνωσή τους.

Αυτό θα πρέπει να το κατανοήσουν πολύ καλά οι Οριενταλιστές Δυτικοί οι οποίοι τρέχουν να την καταγγείλουν ή να την υιοθετήσουν ανάλογα με τις ιδεολογικές τους πεποιθήσεις.

Βέβαια δεν μπορούμε να συνυπολογίζουμε σε αυτό το γεγονός του ψυχολογικού πολέμου που περιλαμβάνει και την πρόκληση και που παίζει πολύ έντονα ανάμεσα σε αυτούς τους λαούς. Ο Ευρωπαίος μπορεί από την ασφάλεια του καναπέ του να τα βλέπει όλα όμορφα και ωραία αλλά ο κάθε Άραβας της περιοχής έχει τουλάχιστον ένα μέλος στην οικογένειά του που το έχει ισοπεδώσει το Σιωνιστικό Ιμπεριαλιστικό ψευδοκράτος,που τον έχει τρομοκρατήσει ή τον όποιο έχουν φυλακίσει.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Κατ' αρχάς δεν είναι χαιρετισμός, είναι χειρονομία όρκου, δήλωσης πίστης. Επίσης δεν έχει καμία σχέση με τον Ήλιο, δεν είναι παγανιστές οι άνθρωποι. Ορκίζονται στο Κοράνι βάζοντας πάνω σε αυτό την παλάμη ανοιχτή με τα δάχτυλα ενωμένα (όπως και οι χριστιανοί στο ευαγγέλιο) έτσι μεταφέρουν την κίνηση αυτή για να δηλώσουν πίστη στον Αλλάχ όταν βρίσκονται σε στρατιωτική παράταξη.

Ορκίζονται δηλαδή σε ένα αόρατο κοράνι. Την χρησιμοποιούν και οι Μπααθιστές επίσης ως δήλωση πίστης και υποταγής στον ηγέτη. Συναντάται και σε άλλα μέρη του κόσμου με την ίδια σημασία πχ στη Λατινική Αμερική και στις ΗΠΑ.
'Έτσι ορκίζονταν μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα αλλά μετά τους Ναζί στο Δυτικό κόσμο η χειρονομία απαξιώθηκε αφού συνδέθηκε με αυτούς.Βέβαια αυτό που θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους δεν ανήκει όλος ο πλανήτης στο δυτικό κόσμο
Χριστόφορος Τριαντάφυλλος
υ.γ. Ευχαριστώ πολύ για την σημαντική της συμβολή την Νικ. Κιτ. η οποία μετά από δική της παρέμβαση μου κατέδειξε και πρόσθεσα σε αυτό το άρθρο ακριβώς το τι είναι ο όρκος πίστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου