Breaking

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Η κοινότητα των Gay σαν Δούρειος Ίππος της Δυτικής Αυτοκρατορίας

Υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων ή η εκμετάλλευση τους για άλλους, σκοτεινούς σκοπούς;
Με αυτό το ερώτημα θα ασχοληθώ σε αυτό το άρθρο μου στο οποίο θέλω να φωτίσω κάποιες πτυχές που είναι άγνωστες αλλά επίσης αρκετά σημαντικές. Επίσης με αυτό το άρθρο δεν σκοπεύω να μπω στην διαδικασία της θρησκευτικής ή της επιστημονικής διαμάχης που έχει ανοίξει και ούτε να πάρω κάποια θέση, όχι γιατί δεν έχω άποψη αλλά γιατί θεωρώ πως η εκμετάλλευση που γίνεται στο όνομα της υπεράσπισης αυτών των μειονοτήτων είναι πολύ σοβαρότερη από το οτιδήποτε άλλο.
«Υπερασπιστές μειονοτήτων», «ανθρωπιστές», «αντισεξιστές», «υπερασπιστές της ισότητας», «ευαίσθητοι» άνθρωποι που καταδικάζουν την καταπίεση από όπου και αν προέρχεται και κυρίως καταδίκη για το Πατριαρχικό μοντέλο
Αυτά δηλώνουν πως είναι αυτοί που στέκονται στο πλευρό των ομοφυλόφιλων κοινοτήτων οι οποίοι τους οδηγούν και τους κατευθύνουν.
Δηλαδή όλα τα παραπάνω δηλώνουν πως είναι οι οργανώσεις και οι ΜΚΟ  των συμφερόντων μεγάλων και γνωστών επενδυτών όπως αυτές του Τζορτζ Σόρος ή ακόμα επισήμως και η Αμερική δια στόματος της Αμερικάνικης Πρεσβείας, η οποία χρηματοδοτεί το Gay Pride στην Αθήνα. 
Οι Αμερικάνοι «υπερασπιστές» και «θεματοφύλακες» της ειρήνης του πλανήτη, στέκονται πρωτοπόροι στην μάχη κατά των κοινωνικών και φυλετικών διακρίσεων. Στο πλευρό τους οι πάντα χρήσιμοι ηλίθιοι, οι ψευτοανθρωπιστές και μηδενιστές χομπίστες της πολιτικής.


Για να ανοίξω μία παρένθεση και να πω και κάτι σε σχετικό με την θεματολογία του blog μου. Το Gay Pride στα Κατεχόμενα εδάφη της Παλαιστίνης είναι και το νούμερο ένα θέμα προπαγάνδας που χρησιμοποιούν τα Σιωνιστικά μέσα για να δικαιολογήσουν τις σφαγές εις βάρος των Παλαιστινίων γηγενών. Το Gay Pride είναι ο «Δυτικός φάρος πολιτισμού» απέναντι στους απολίτιστους «Ισλαμοταλιμπάν»

Στην περίπτωση της Ελλάδας όμως δεν έχουμε σφαγές αμάχων, έχουμε όμως και την εδώ χρησιμοποίηση της Gay κοινότητας για άλλους σκοπούς,

Σκοπούς που ίσως να φανερώνονται από μία εκπομπή του τηλεοπτικής εκπομπής του VICE.
Η εκπομπή VICE είναι πασίγνωστη στο πανελλήνιο από την παρουσία της στο τηλεοπτικό κανάλι του AΝΤ1 και η  «underground» φωνή των ΗΠΑ. Η συγκεκριμένη εκπομπή υποτίθεται πως κάνει μία εναλλακτική παρουσίαση ειδήσεων και προσεγγίζει θέματα που δεν υπάρχουν στην mainstream ενημέρωση και τα προβάλλει.
Το Αμερικάνικο VICE που δεν έχει κανένα πρόβλημα να βρίσκεται την ίδια στιγμή ανάμεσα στα Τάγματα των Κούρδων αλλά και των Τζιχαντιστών της ΙΣΙΣ και της Αλ Νούσρα χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα(ρουφιάνοι, πράκτορες κλπ) την στιγμή που κάποιοι άλλοι αποκεφαλίζονται.
Στο παρακάτω επεισόδιο, που δημιουργήθηκε και προβλήθηκε, με θέμα την ψήφιση του Νομοσχεδίου του Συμφώνου Συμβίωσης των ομοφυλόφιλων ζευγαριών από την Βουλή, βλέπουμε τους δημοσιογράφους του VICE να στήνουν το ρεπορτάζ.

Η δημοσιογράφος του VICE, χρησιμοποιεί ένα ομόφυλο ζευγάρι, τους ντύνει Ορθόδοξους Χριστιανούς ιερωμένους και τους βάζει στοχευμένα και εσκεμμένα έξω από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών να ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί στοχεύοντας στην πρόκληση. Την δράση αυτή ενισχύουν με την παρουσία τους άλλα 5 άτομα. Ταυτόχρονα έχουν καλεστεί δεκάδες άλλα τηλεοπτικά δίκτυα και όλο αυτό το βαφτίζουν ακτιβιστική δράση για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων .
Ξαφνικά μία υπόθεση επτά βαλτών ατόμων από το VICE, παίρνει τεράστιες διαστάσεις μέσα από την τεράστια προβολή που τους κάνουν όλα τα καθεστωτικά μέσα. Όλα για την υπογραφή του Συμφώνου Συμβίωσης.
Την ίδια στιγμή καλύπτουν τις αντιδράσεις κάποιων «περαστικών» οι οποίοι λένε διάφορα πράγματα που θα μπορούσε να πει κάποιος που έχει θιχτεί αλλά «κατά τύχη» μέσα στις αντιδράσεις τους, υπάρχει ένας που φωνάζει "Καλά σας έκανε ο Χίτλερ".
Αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται πάλι μία τεχνητή κατάσταση δύο άκρων που στην μία πλευρά βρίσκεται ο στημένος πράκτορας του VICE και των ΗΠΑ και στην άλλη ο στημένος Ναζί.
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται στην συνέχεια μεταφέρεται έξω από την Βουλή όπου οργανώσεις και ΜΚΟ για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων φωνάζουν αποκλειστικά συνθήματα κατά της ΧΑ ώστε να τονιστεί περισσότερο πως θα είσαι με τους μεν ή με τους δε.
Το ίδιο στημένο ρεπορτάζ κλείνει με το παθιασμένο φιλί στην Βουλή του Νεοφιλελέρα Βαλλιανάτου με την σχέση του…

Αυτή  όμως είναι δεν είναι η μοναδική σελίδα αυτής της ιστορίας.
Οι ίδιες Gay κοινότητες που βρίσκονται υπό Αμερικάνικη επιχορήγηση-κατεύθυνση και οργανώνουν το Gay Pride «κατά τύχη» έχουν βρεθεί να πρωτοστατούν σε εκδηλώσεις κατά της παρουσίας του Πούτιν στην Ελλάδα.

Οι ίδιοι πρόσφατα συμμετείχαν και στις εκδηλώσεις υπέρ της Χίλαρι και κατά του Τράμπ γιατί θίχτηκαν τα συμφέροντα του Πατερούλη τους Τζορτζ Σόρος.

Προφανώς όπως μπορεί να καταλάβει ο οποιοσδήποτε, όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να έχουν γίνει χωρίς να υπάρχει κάποια κεντρική γραμμή η οποία δίνει κατευθύνσεις που στηρίζουν τα Ιμπεριαλιστικά σχέδια. 
Επίσης μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως έχω βρεθεί σε πολλές συγκεντρώσεις των 30 ατόμων και δεν έχει βρεθεί ούτε φωτογράφος να μας αποθανατίσει, όχι 30 κάμερες που βρέθηκαν έξω από την Μητρόπολη.

Όπως στην περίπτωση όλων των μειονοτήτων έτσι και με την Gay κοινότητα, υπάρχει μία στοχευμένη χρησιμοποίηση τους από το παρακράτος για Ιμπεριαλιστικούς σκοπούς. Τις πιο πολλές φορές σίγουρα εν’ αγνοία τους αλλά όχι πάντα. Δεν γίνεται να μην γνωρίζουν πως υπάρχει κεντρική χρηματοδότηση και κατεύθυνση από τους μακελάρηδες της ανθρωπότητας και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δικαιολογία πως «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Επίσης δεν ξέρω πόσοι θα διαβάσουν αυτό το άρθρο από την Gay κοινότητα αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν πως με όσα δίκια και αν έχουν, όσο ρατσισμό και αν έχουν δεχθεί, με το να βάζουν την κοινωνία απέναντι και λειτουργώντας με εκδικητικό τρόπο υπονομεύουν και τους δικούς τους αγώνες. 
Άσχετα αν κάποιος συμφωνεί ή όχι με αυτούς.

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος

2 σχόλια:

 1. H gay κοινότητα μπορεί να έχει άτομα πολλών πολιτικών απόψεων & αποχρώσεων, οπότε δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί το τσουβάλιασμα όλων ως "πρακτόρων του Σόρος" κλπ. Οι ΜΚΟ και οι πρεσβείες μπορεί να κάνουν τη δουλειά τους και να προσπαθούν να εκμεταλλεύονται καταστάσεις, αλλά από πού κι ως πού τσουβαλιάζονται όλοι οι συμμετέχοντες και οι ακτιβιστές του χώρου?
  Οι gay κοινότητες "βρίσκονται υπό αμερικάνικη επιχορήγηση-κατεύθυνση"??? Δηλαδή όποιος gay διαδηλώνει για τα δικαιώματά του/της είναι... αμερικάνος πράκτορας, αυτό μας λέτε? Σοβαρά τώρα?
  Όσο για τις διαδηλώσεις κατά του Πούτιν, αφορούν στην κατάσταση των δικαιωμάτων στη Ρωσία: η Τσετσενία, όπου οι ομοφυλόφικοι συλλαμβάνονται, ξυλοκοπούνται και βασανίζονται, είναι μέρος της Ρωσίας - ή μήπως είναι κι αυτό "αμερικάνικη προπαγάνδα"?
  Ποιοι ακριβώς συμμετείχαν σε διαδηλώσεις υπέρ της Χίλαρυ? Αν μιλάτε για τις ΗΠΑ, η αρνητική στάση των Ρεπουμπλικάνων είναι επόμενο να ωθεί την κοινότητα στο Δημοκρατικό κόμμα (χωρίς να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και ανοικτά gay Ρεπουμπλικάνοι).
  Τέλος, με ποιο τρόπο "βάζουν την κοινωνία απέναντι" ή "λειτουργούν με εκδικητικό τρόπο(!)"?
  Το να επισημαίνουμε τις ανεπάρκειες ενός στείρου δικαιωματισμού είναι ένα πράγμα, αλλά το να υπονοούμε πως πρέπει να κρύβουν τις προτιμήσεις τους (για να μην μπουν "απέναντι" ή να μην θεωρηθούν "εκδικητικοί") είναι ένα άλλο - και θυμίζει επικίνδυνα το "δεν μ' απασχολεί τι κάνουν στο κρεβάτι τους, αρκεί να μην τους βλέπω", που λένε οι δεξιοί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όσο αφορά τους Ναζί πρέπει να σας φέρουμε ένα παράδειγμα. Ο Ελληνικής καταγωγής Μίλων Γιαννόπουλος είναι ανοικτά τέρμα ομοφυλόφιλος (ποιό ακραίος από τον Ψηνάκη!!!) και είναι μέλος της ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ Αμερικανικής Ένωσης και έχει χαρακτηριστεί από τα media...μαντέψτε...ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ!!!! Είναι σαν τον Κωνσταντίνο Κατακουζινό σε gay! Καλλιεργεί το μίσος, προπαγανδίζει την ξενοφοβία, πολεμά την αριστερά, απεχθάνεται και εξευτελίζει τις φεμινίστριες και είναι υπέρ της υπεροχής της ΛΕΥΚΗΣ ΦΙΛΗΣ. Και όλα αυτά...ΕΝΑΣ GAY! Προσωπικά τον θεωρώ ποιό Νεοναζί και από τον Μηχαλολιάκο. Και παρά όλα αυτά τον ευχαριστώ, διότι αποδεικνύει στον κόσμο ότι η σεξουαλικότητα δεν έχει να κάνει με τις πολιτικές απόψεις, μπορείς να είσαι ένας LGBT+ και να είσαι ο μεγαλύτερος φασίστας και να σε πολεμούν οι "αναρχο-αυτόνομοι αριστεροί ακτιβιστές" των Εξαρχείων με μολότοφ! Επιπλέον στην σύγχρονη κοινωνία η αντι-ομοφοβική αριστερά είναι ποιο επικίνδυνη για τους gay από ότι είναι η συντηρητική δεξιά, διότι η αριστερά υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους όπως οι οικολόγοι υπερασπίζονται τις χελώνες Καρέτα-καρέτα και επιβάλλοντας μια πολιτική ορθότητα που καθιστά την ομοφυλοφιλία θέμα ταμπού (ακόμη και τα αστεία ανέκδοτα με gay θα ενοχλήσουν έναν αντι-ομοφοβικό αριστερό, περισσότερο από έναν gay με χιούμορ!). Η αριστερά παρουσιάζει τους gay ως ανήμπορα κατακαημένα αντικείμενα σεξουαλικού ρατσισμού από την κακιά συντηρητική ακροδεξιά, την δαιμονικά καταπιεστική ναζιστική ορθόδοξη εκκλησία και φυσικά τον μεγάλο σατανικό καπιταλισμό! Αυτό δεν είναι ΠΟΛΥ πιό ρατσιστικό; Αυτό δεν κάνει την ομοφοβία ακόμα πιό έντονη; Η αριστερά μας τονίζει την διαφορετικότητα των LGBT+ κάνοντάς τους να φαντάζουν ακόμα πιο ξένοι, αντί απλά να τους αντιμετωπίζουν σαν να είναι κανονικοί άνθρωποι, που είναι, και όχι λες και είνα προστατευόμενο είδος! Εγώ προσωπικά εάν ήμουν ομοφυλόφιλος θα ντρεπόμουν αφόρητα να πω δημόσια "Είμαι Gay και είναι τιμή μου και καμάρι μου!" όχι λόγω του ότι οι χρυσαυγήτες (που υπάρχουν και gay χρυσαυγήτες!) θα με πλάκωναν στο ξύλο ή λόγω του ότι κάποιοι παππάδες θα με κοίταζαν λες και είμαι δαιμονισμένος, αλλά επειδή θα έρχονταν κάτι χύππιδες αριστερί και θα το 'παίζαν "υπερασπιστές μου" και" προστάτες μου" ενάντια στην "κακιά ναζιστική, συντηρητική δεξιά που με κυνηγά για να με κάψει στην πυρά!" και επειδή θα μου φέρονταν λες και είμαι "σύντροφος". Το να αντιμετωπίζεις μια κοινωνική μειονότητα με λύπηση είναι εξίσου υποτιμητικό για εκείνη με το να την αντιμετωπίζεις με δίωξη και βία διότι και στις δύο περιπτώσεις αποκλείεις το ενδεχόμενο: ΟΤΙ Ο GAY ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ! Αλήθεια, ξέρετε πώς αντιμετωπίζει τους gay η δεξιά; Φυσιολογικά! Ξέρετε ειδικά στις Η.Π.Α. πόσοι καραδεξιοί συντηρητικοί χριστιανοί gay υπάρχουν; Και γενικότερα στην Ευρώπη; Όποιος έχει το θράσος να επικαλείται την δεξιά ως έναν βασικό εχθρό τον ομοφυλοφίλων θα πρέπει να ξεκολλήσει το μυαλό του από την εικόνα των δεξιών που βλέπουμε στις παλιές ταινίες και να καταλάβει το εξής: Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΕΙΧΘΕΙ! Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή