Breaking

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Η εκπομπή Ειδικές Αποστολές της ΕΡΤ αποκαλύπτει τον χαρακτήρα της δημόσιας τηλεόρασης

Πριν δύο χρόνια η μνημονιακή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατ’ εντολή των δανειστών αποφάσισε να «εκτελέσει» 2000 εργαζόμενους, κλείνοντας παράλληλα την ΕΡΤ. 

Ήταν μία μνημονιακή εντολή που βαφτίστηκε «εξυγίανση της δημόσιας τηλεόρασης»

Το γεγονός αυτό προκάλεσε τεράστια θλίψη και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε όλη την επικράτεια και ιδιαίτερα στην ομογένεια. Παράλληλα όμως ενεργοποίησε τον κόσμο, που αντέδρασε σε αυτή την απόφαση και δημιούργησε ένα μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Ένα κίνημα που δημιουργήθηκε και στήριξε, με την καθημερινή του παρουσία, τους εργαζομένους στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ πάνω από τρείς μήνες.
Άνθρωποι από όλες τις περιοχές της Αθήνας με διαφορετικό αξιακό κώδικα, που αντιστάθηκαν και απέδειξαν έμπρακτα πως όταν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων καμία μάχη δεν μπορεί να χαθεί.
Μία μάχη που συνδυάστηκε από μία προσπάθεια να μετατραπεί η ΕΡΤ πραγματικά σε δημόσια τηλεόραση και να προβάλλει θέματα που μέχρι τότε για καθεστωτικό μέσο ήταν αδιανόητο.

Την μάχη για μια ελεύθερη ΕΡΤ την χάσαμε και για αυτό φέρει την απόλυτη ευθύνη, η μνημονιακή και δωσίλογη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Εδώ και καιρό, όποιος παρακολουθεί τις ειδήσεις και τα θέματα που προβάλλονται από την ΕΡΤ, συμπεραίνει πως δεν υπάρχει δημόσια τηλεόραση στην Ελλάδα και η ΕΡΤ έχει ακριβώς τον ρόλο που είχε και παλιά πριν την κλείσουν. Τον ίδιο μνημονιακό ρόλο που είχε και η ΝΕΡΙΤ.

Ένα μέσο προπαγάνδας των Δυτικών κέντρων εξουσίας και των συμφερόντων που έχουν επιβληθεί στην χώρα μας

Αρκεί κάποιος να παρακολουθήσει τα θέματα που αφορούν τηνΣυρία. Το δελτίο ειδήσεων είναι λες και βγαίνει κατευθείαν από το Αμερικάνικο Πεντάγωνο παρουσιάζοντας τα ρεπορτάζ μονόπλευρα και πάντα κατά της Συριακής αντίστασης στους μισθοφόρους και τις τρομοκρατικές οργανώσεις που έχει φυτέψει εκεί ο Ιμπεριαλισμός. 

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα προπαγάνδας που γίνεται μέσα από την ΕΡΤ ήρθε να προστεθεί και το κερασάκι στην τούρτα του Ιμπεριαλισμού. 
Ο Φάνης Παπαθανασίου με την εκπομπή του «Ειδικές αποστολές» ανέλαβε το έργο της μεταφοράς της Σιωνιστικής Προπαγάνδας στην δημόσια τηλεόραση.
Προπαγάνδα που έχει σαν σκοπό την ανάδειξη του Σιωνιστικού κράτους. Ένα κράτος που παρουσιάζεται σαν υπερδύναμη και χώρα πρότυπο. 
Προπαγάνδα που έρχεται σε συνδυασμό με την αμυντική συμμαχία που έχει αναπτύξει η Ελλάδα με το κράτος Κατοχής της Παλαιστίνης(Israhell) και το Ιμπεριαλιστικό τόξο της Μεσογείου που έχει δημιουργηθεί και αποτελείται από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Israhell.

Η ΕΡΤ με την εκπομπή της, «ΕιδικέςΑποστολές» τις 21 Μαρτίου του 2017 κατάφερε το ακατόρθωτο. Μετέτρεψε τον φασίστα και σφαγέα του Παλαιστινιακού λαού Μπένζαμιν Νεντανιάχου σε Άγιο!!

Ο άνθρωπος που ευθύνεται για την σφαγή του 2014 στη Λωρίδα της Γάζας με τους 1700 νεκρούς με την συντριπτική πλειοψηφία να είναι άμαχοι, τους 200.000 εκτοπισμένους και τα εγκλήματα πολέμου όπως οι βομβαρδισμοί νοσοκομείων.
Ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την μεγαλύτερη φυλακή της ανθρωπότητας που είναι η αποκλεισμένη Λωρίδα της Γάζας.
Ο άνθρωπος που ευθύνεται για τα συνεχόμενα εγκλήματα στην Δυτική Όχθη, με την ασταμάτητη κλοπή των Παλαιστινιακών εδαφών και τον ασταμάτητο εποικισμό αλλά και τα τόσα άλλα ακόμα που συμβαίνουν στο Κράτος «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας»….για την ΕΡΤ είναι Άγιος.Η εκπομπή της ΕΡΤ «Ισραήλ- ένα start up έθνος» δεν είναι απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι μία πρόκληση και μία προσβολή για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Πρόκληση τόσο μεγάλη που έρχεται σε κόντρα με τα ιδανικά και τις αξίες που γέννησε όλο αυτό το κίνημα αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε και στήριξε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Ιδανικά και αξίες που εκφράζουν και ενώνουν όλους τους λαούς και την διεθνιστική πάλη κατά των μακελάρηδων της ανθρωπότητας
Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι προσβολή για κάθε έναν εργαζόμενο ξεχωριστά που δουλεύει στην ΕΡΤ. Για κάθε έναν, που δέχτηκε αυτήν στήριξη και την αλληλεγγύη αλλά που στρέφεται με αυτόν τον τρόπο απέναντι στον ηρωικό αγώνα που κάνει ο Παλαιστινιακός λαός για την ελευθερία του. 

Έναν ηρωικό αγώνα αντίστασης απέναντι σε ένα ψευδοκράτος που φύτεψαν μέσα στα εδάφη της Παλαιστίνης οι Ιμπεριαλιστές.
Αγαπητοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα πρέπει να καταλάβετε το πόσο σοβαρό θέμα είναι αυτό που έχει δημιουργηθεί και να αναλάβετε τις ευθύνες σας.
Αν μείνετε σιωπηλοί και δεν καταδικάσετε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται, γίνεστε συνένοχοι και δικαιώνετε όλους αυτούς που κατά καιρούς σας έχουν καταλογίσει τόσα πράγματα.

Όλους αυτούς που προσπαθούσαμε να αποκρούσουμε προσπαθώντας να σας στηρίξουμε.
Πλέον ήρθε η ώρα σας να αναλάβετε δράση..


Χριστόφορος Τριαντάφυλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου