Breaking

Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Πεντηκοστιανοί και Ορθόδοξοι Χριστιανοί σε αγαστή συνεργασία και στις υπηρεσίες του Ισραήλ

Βιβλίο προπαγάνδας του Σταύρου Ιγναντίου
Τι σχέση μπορεί να έχει ένας Ορθόδοξος Ιερέας των Ιεροσολύμων(ΑλΚουντς) με μία Χριστιανική Αίρεση Πεντηκοστιανών με δράση σε Κύπρο και Ελλάδα;Κανονικά καμία αλλά καμιά φορά υπάρχουν και εκπλήξεις.
Τέτοια έκπληξη αποτελεί και η γεμάτη θέρμη και χαρά συνάντηση του επικεφαλής του Χριστιανικού Κέντρου Αθηνών 
Σταύρο Ιγνατίου με τον ιερέα Ιεροσολύμων Γαβριήλ Ναντάφ οι οποίοι συμφώνησαν να εντείνουν την προσπάθεια καταπολέμησης της αντι Ισραηλινής προπαγάνδας.
Σταύρος Ιγνατίου με τον Ναντάφ

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που υπάρχει στο Facebook σε ανάρτηση που υπάρχει στο προφίλ του ιερέα
Ο Πατήρ Γαβριήλ υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την ομάδα του ποιμένα Σταύρου Ιγνατίου από την Κύπρο και την Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κ.Ιγνατίου είναι ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του Ισραήλ στην περιοχή και έχει καθιερώσει την Ήμερα Μνήμης του Ολοκαυτώματος στην Κύπρο. Ευχαρίστησε τον Πατέρα Γαβριήλ για την υποδοχή λέγοντας πως ήταν "τιμή και προνόμιο" να τον συναντήσει.

Ο Πατήρ Γαβριήλ μίλησε για τις αδικίες που διαπράττονται κατά των Χριστιανικών κοινοτήτων στη Μέση Ανατολή και εξέφρασε την λύπη του για την κατάσταση στην Ελλάδα. Ελπίζουμε να βρεθεί η ευκαιρία να μπορέσει να επισκεφτεί την χώρα και πάλι σύντομα.Το Athens Christian Center (Χριστιανικό Κέντρο Αθηνών) και το Χριστιανικό Κέντρο Λευκωσίας δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν το μήνυμα του Πάτερ Γαβριήλ στην Ελλάδα και στην Κύπρο και να διοργανώσουν μεγαλύτερες ενημερωτικές εκστρατείες ώστε να αντικρουστούν τα ψεύδη της αντι-Ισραηλινής προπαγάνδας τα οποία μόνο βλάπτουν την κοινότητας μας εδώ στο Ισραήλ.

Για αρχή τον Ναντάφ τον είχαμε εντοπίσει πέρυσι από κάποιες αναρτήσεις του στο Facebook οι οποίες ξέρναγαν μίσος για τους Παλαιστίνιους και στις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ σχεδόν πανηγύριζε για τις βόμβες που πέφτουν στα κεφάλια των "απολίτιστων" Παλαιστινίων γιατί το Ισραήλ βρίσκεται σε Άμυνα. Ο ίδιος έχει ανεβάσει και φωτογραφίες με τον αρχισφαγέα Νεντανιάχου που με περηφάνια και τιμή μας λέει πως είναι φίλος του.
Δεν χρειάζεται καν να αναφέρω το γεγονός πως στις αντιδράσεις μας και όπως ήταν αναμενόμενο απάντησε με διαγραφή σχολίων και με μπλοκάρισμα.Τον Σταύρο Ιγνατίου έτυχε και τον μάθαμε πρόσφατα και κατά τύχη.Υπέρμαχος του Ισραήλ,που όπως καταγγέλλουν πρώην μέλη της Αίρεσης του,το ενισχύει οικονομικά με εισφορές των μελών αλλά ταυτόχρονα προτρέπει όσους τον ακολουθούν να πάνε να εποικίσουν τα Παλαιστινιακά κατεχόμενα εδάφη.
Στον "Χριστιανικό" του λόγο προς τα μέλη της Αιρέσεως,αναφερόταν χαρακτηριστικά στην Αλίγια,δηλαδή στην "επιστροφή των Εβραίων στα εδάφη τους",παράλληλα με αυτό υπήρχαν και συζητήσεις ανάμεσα με τα  μέλη στα οποία έλεγαν ότι είναι καλή ευκαιρία να αγοράσεις ένα σπίτι εκεί, αφού προοδευτικά οι άξιες τους αναβαθμίζονται!!! 


Ο ίδιος σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισραήλ(ψευδοκράτος της Κατεχόμενης Παλαιστίνης) έχει καθιερώσει την "Μέρα Ολοκαυτώματος".

Ο Σιωνισμός δίνει τα ρέστα του για τον εποικισμό στα κατεχόμενα εδάφη της Παλαιστίνης,πάνω σε αυτό τον σχεδιασμό υπάρχει πολύ σημαντική χρηματοδότηση σε διάφορες οργανώσεις ανά τον κόσμο οι οποίες με την σειρά τους μιλάνε για την αναγκαιότητα και την σημαντικότητα του να επιστρέψουν οι Εβραίοι στην γη που "δικαιωματικά" τους ανήκει και που βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα όπως έχω αποκαλύψει με αυτό μου το άρθρο .
Ακριβώς αυτό τον ρόλο φαίνεται να έχουν ο Ναντάφ και ο Ιγνατίου οι οποίοι λειτουργούν σαν πράκτορες της μεγάλης ιδέας του Ισραήλ και έχουν τον ρόλο αυτού που προετοιμάζει στην βάση τους νέους εποίκους γα να προχωρήσουν σε νέα εγκλήματα κατά των Παλαιστινίων.

Αυτός ο ρόλος είναι πολύ σημαντικότερος από την οποιαδήποτε θρησκευτική διαφορά αφού μπροστά στην προστασία και την επέκταση του Ισραήλ αυτά αποτελούν λεπτομέρειες που δεν απασχολούν κανέναν

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος

2 σχόλια:

 1. Είπαμε να είστε αντισημίτες αλλά όχι και τόσο...
  Μια λεπτομέρεια που σας διαφεύγει...
  Το Ισραήλ τα τελευταία 20 χρόνια, έχει υπογράψει σχεδόν 20 + συνθήκες ειρήνης, με τις "παλαιστινιακές" αρχές...
  Όλες οι συνθήκες ειρήνης έχουν "τορπιλιστεί" απο την χαμάς...
  Αυτά περι "αρχισφαγέα Νετανιάχου"...
  Όσον αφορά για τον αδελφό και ποιμένα Σταύρο Ιγνατίου, καλύτερα θα ήταν να γνωρίζετε έναν άνθρωπο και μετά να τον κρίνετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη και προσωπικά δεν αναγνωρίζω την Παλαιστινιακή Αρχή σαν εκπρόσωπο του Παλαιστινιακού λαού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή