Breaking

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Humanitarian Relief Foundation: Μια ενδιαφέρουσα Τούρκικη ΜΚΟ

Ακολουθεί "συνωμοσιολογικό" άρθρο
Κάποιες φορές έχεις την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά,κάτι σε ενοχλεί και τα αντανακλαστικά σου αισθητήρια αρχίζουν να σε προειδοποιούν χωρίς όμως να ξέρεις τον λόγο.
Κάπως έτσι μπήκα στην διαδικασία να κάτσω να ψάξω την Τούρκικη ΜΚΟ Humanitarian Relief Foundation και με έναυσμα ένα κάποιες περίεργες επιθέσεις προς εμένα αλλά και ένα άρθρο του Ριζοσπάστη με τίτλο "ΜΚΟ ή μηχανισμοί μυστικών υπηρεσιών;" το οποίο αποκαλύπτει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία ξεκίνησα την έρευνά μου.

Η πλούσια δράση της 
Humanitarian Relief Foundation ξεκινάει με τον πόλεμο στην Βοσνία το 1992 στο πλευρό των μουσουλμάνων Κοσσοβάρων  τους οποίους βοηθάει με κάθε μέσο και τρόπο.Η ίδια ΜΚΟ είχε αναλάβει και την αποστολή "Στόλος της Ελευθερίας" που σαν σκοπό είχε να σπάσει την τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας και να μεταφέρει εκεί ανθρωπιστική βοήθεια.Στην συγκεκριμένη αποστολή άνηκε και το πλοίο Μαβί Μαρμαρά το οποίο δέχθηκε την επίθεση από τους Σιωνιστές σε ανοιχτά ύδατα με αποτέλεσμα την εκτέλεση 9 ακτιβιστών αλληλέγγυων με την Παλαιστίνη και την φυλάκιση των υπολοίπων.Ένα έγκλημα αποτρόπαιο που προκάλεσε την οργή σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και που εξαιτίας του διαταράχθηκαν οι σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας.

Μέχρι και αυτό το σημείο όλα είναι λογικά και η δράση της(πέρα από την γενικότερη καταδίκη μας σε αυτόν τον τρόπο οργάνωσης που είναι οι ΜΚΟ), όσο αφορά το Παλαιστινιακό είναι αξιέπαινη και αξιοζήλευτη,ειδικά από την στιγμή που με την βοήθειά της στους Παλαιστίνιους την φέρνει και στο ίδιο στρατόπεδο να δίνουμε κοινούς αγώνες.

Τα πράγματα όμως στην συνέχεια και με λίγο ψάξιμο αρχίζουν να περιπλέκονται.
Η 
Humanitarian Relief Foundation στήριξε με κάθε μέσο και τρόπο την ρήξη του καθεστώτος Άσαντ. Δηλαδή στήριξε την προσπάθεια της αποσταθεροποίησης της χώρας για χάρη του Ιμπεριαλισμού λόγω της παρεμπόδισης του αγωγού του Κατάρ και με αποτέλεσμα την επέκταση και την δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ που περνάει μέσα από την αποδυνάμωση μίας εχθρικής προς αυτό χώρα.Και το χειρότερο;Δεν έμεινε μόνο στην έντυπη στήριξη της "Επανάστασης" αλλά είναι αυτή η ΜΚΟ που...
Δική της αυτοκινητοπομπή βομβάρδισε η Ρωσική αεροπορία γιατί μετέφερε οπλισμό στην ΙΣΙΣ

Θεωρία συνωμοσίας ή μέγιστη προβοκάτσια εις βάρος αλληλέγγυων ακτιβιστών;
Ο ιστότοπος Sibilla φιλοξενεί ένα άρθρο με τίτλο "
H σφαγή στον “Στόλο της Ελευθερίας” για την Γάζα, ήταν η τούρκο-ισραηλινή πρόβα τζενεράλε για την επίθεση στη Συρία;" το όποιο είναι μετάφραση του "Was the Gaza Flotilla Massacre a Turkish-Israeli False Flag and Precursor to the War on Syria?"και αξίζει να διαβάσετε όλοι για τις πληροφορίες που δίνει που μέρος τους θα χρησιμοποιήσω και εγώ εδώ πέρα
"Εκείνη την περίοδο που ο δημοσιογράφος Daniel Iriarte συναντάει Λίβυους στη Συρία, δεν προσπαθεί καν ν’ αποκρύψει την εθνικότητά τους, επισημαίνοντας ότι κατά δήλωσή τους βρίσκονται στη Συρία για να «εκτιμήσουν τις ανάγκες των Σύριων αδελφών επαναστατών».  
Ένας από τους τρεις τρομοκράτες που συναντάει ο Daniel Iriarte στη Συρία είναι ο Λίβυος (και με Ιρλανδική υπηκοότητα) Mahdi al-Harati, Στρατιωτικός Διοικητής που διόρισε το ΝΑΤΟ στην Τρίπολη (μετά τον εκδημοκρατισμό της Λιβύης και τη δολοφονία του Καντάφι) και υπασπιστής του Abdelhakim Belhaj, του «χασάπη της Τρίπολης» και διορισμένος από τους Νατοϊκούς ως Αρχηγός του Επαναστατικού Συμβουλίου της Τρίπολης.  
Ο Mahdi al-Harati αποκαλύπτει στον Ισπανό δημοσιογράφο Daniel Iriarte ότι «τραυματίστηκε στη διάρκεια της επίθεσης των ισραηλινών στο τουρκικό πλοίο Mavi Marmara και φυλακίστηκε για 9 ημέρες στις ισραηλινές φυλακές."

Δηλαδή για να καταλάβουμε το τι γίνεται και τι συμβαίνει,στο πλοίο μιας Τούρκικης ΜΚΟ που έγινε η επίθεση από τους Σιωνιστές,επιβάτης ήταν ένας επιβεβαιωμένος πράκτορας της CIA ο οποίος είχε συμμετάσχει στην "εξέγερση" στην Λιβύη αλλά και μετέπειτα στην "επανάσταση" στην Συρία ο οποίος δεν έπαθε και τίποτα.
Δηλαδή σε δύο "επαναστάσεις" αποδεδειγμένα απέναντι σε δύο ενοχλητικές ηγεσίες για τον Ιμπεριαλισμό και κατ'επέκταση για τα συμφέροντα του Ισραήλ.

Γεγονός που η Σιωνιστική προπαγάνδα εκμεταλλεύεται όπως βλέπουμε και από αυτό το Σιωνιστικό μέσο που φιλοξενεί τις δηλώσεις του στις οποίες παραδέχεται πως ήταν μέλος της συγκεκριμένης αποστολής http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/151357#.V04hTJGLS70


Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται πως εκτός τον Mahdi al-Harati, επικαλούμενο αποκάλυψη του NSNBC και του αξιόπιστου πολιτικού ρεπόρτερ Christof Lehmann,επιβάτης στο Μαβί Μαρμαρά ήταν και ο Abdelhakim Belhaj!


Ο Abdelhakim Belhaj ήταν ηγέτης της ΑλΚάιντα στην Λιβύη,σύντροφος του Οσάμα Μπιν Λάντεν,πρώην στρατιωτικός διοικητής στην Τρίπολη με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ και αρχηγός του FSA στην Συρία(Ελεύθερου Συριακού Στρατού)!!

Δηλαδή σύμφωνα με τις πληροφορίες και από την έρευνα εδώ δηλαδή δεν μιλάμε για απλά κάποιους μισθοφόρους ή πράκτορες της σειράς αλλά και στις δύο περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με υψηλόβαθμους πράκτορες της CIA σε θέσεις κλειδιά(περισσότερα και αναλυτικότερα στοιχεία για τον ρόλο τους υπάρχουν εδώ h
ttp://www.voltairenet.org/article176663.html ) οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί στο Καράβι της Ερντογανικών συμφερόντων ΜΚΟ και δεν πάθανε απολύτως τίποτα. Η Humanitarian Relief Foundation όπως και οι δύο πράκτορες στήριξαν την ανατροπή του Άσαντ και ενίσχυσαν με τον τρόπο τους τις τρομοκρατικές οργανώσεις

Το συμπέρασμα που βγάζει το άρθρο που φιλοξενεί το Σίβιλλα είναι πως όλο αυτό έγινε για να κλείσει φωνές και κατόπιν συνεργασίας και συνεννόησης μεταξύ των Μυστικών Υπηρεσιών των δύο χωρών να εκτελεστούν συγκεκριμένοι ακτιβιστές που θα μπορούσε στο μέλλον να σταθούν εμπόδιο στην Ιμπεριαλιστική επέμβαση της Δύσης στην Συρία και στα σχέδια και τις βλέψεις του Ερντογάν.
Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω και πάνω σε αυτό το κομμάτι μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε για τον πραγματικό λόγο αυτής της ακραίας προβοκάτσιας. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος άλλος να πει μία άλλη υπόθεση πως αυτοί οι δύο μπορεί να προκάλεσαν επίτηδες τους Σιωνιστές για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα και να έρθει η αναταραχή ανάμεσα στις δύο χώρες που και πάλι δεν έχει λογική

Αυτό όμως που είναι σίγουρο,είναι πως η 
Humanitarian Relief Foundation γνώριζε ποιοι είχαν επιβιβαστεί πάνω στο πλοίο της και σίγουρα ήξερε τον ρόλο τους ο οποίος ήταν σύμφωνος με τα συμφέροντα του Ερντογάν στην Συρία. Και αυτοί οι δύο πράκτορες κατά τύχη φαίνεται πως βρέθηκαν στην πιο καλά στημένη προβοκάτσια που έχει γίνει ποτέ.
Επίσης το σίγουρο είναι πως η CIA,για όποιον βιαστεί να πει πως τα ίδια λέει η Σιωνιστική προπαγάνδα,είναι αναπόσπαστο κομμάτι και όπλο του Ιμπεριαλισμού και είναι αδύνατο πράκτορές της να δουλεύουν για το συμφέρον της Παλαιστίνης και εις βάρος του Ισραήλ και μάλιστα σε ένα καράβι μίας ΜΚΟ συμφερόντων Ερντογάν,δηλαδή του ηγέτη μιας Νατοϊκής χώρας.

Tο τελευταίο στοιχείο που γνωρίζουμε και έχει και αυτό το ενδιαφέρον του,είναι πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχει αναλάβει σχεδόν εξ'ολοκλήρου και την περίθαλψη των μεταναστών στα Σκόπια και έχει αγαστή συνεργασία με την επίσημη ΜΚΟ της ΙΣΙΣ με το όνομα One Nation.
Για τέλος θεωρώ πως πρέπει να πω και κάτι ακόμα για τυχόν παρερμηνείες.Με αυτό το άρθρο προσπαθώ να αποκαλύψω τα ύπουλα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος της Παλαιστίνης η οποία δεν έχει ανάγκη το ψέμα αλλά πολύ περισσότερο ούτε τα ύπουλα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη της και σαν στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό και την παγίδευση αλληλέγγυων ανθρώπων με τον Παλαιστινιακό λαό .Το ό,τι μία ΜΚΟ εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ερντογάν και τα παιχνίδια που αυτός παίζει,δεν σημαίνει πως θα σταματήσουμε να δίνουμε την ολοκληρωτική μας στήριξη στον δίκαιο αγώνα κατά της Σιωνιστικής κατοχής και να συνεχίσουμε να ενισχύουμε και το κίνημα μποϊκοτάζ των εταιριών που ενισχύουν το Ισραήλ αλλά και να οργανώνουμε ακτιβιστικές δράσεις εναντίων του.
Χριστόφορος Τριαντάφυλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου