Breaking

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Μία απάντηση προς στην Πρεσβεία του Israhell


Θα σας παραλάβω, λοιπόν, εγώ ανάμεσα από τους άλλους λαούς, θα σας συναθροίσω από όλας τας χώρας της εξορίας σας και θα σας εισαγάγω εις την χώραν σας. Ιεζεκιήλ 36,24
Το παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο από την απάντηση που δίνει η ίδια η Ιουδαϊκή θρησκεία στο Σιωνιστικό σχέδιο και στους υποστηρικτές του κράτους του Ισραήλ.
Αναφέρεται στον λόγο Του Θεού ο οποίος τους εξηγεί πως μετά την πνευματική τους εξορία από τους Αγίους Τόπους, θα έρθει ο Μεσσίας για να τους οδηγήσει πίσω και έτσι θα δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ.

Για τις Ιουδαϊκές γραφές ΜΟΝΟ ο Μεσσίας μπορεί να το κάνει αυτό!

Το παραπάνω, όσο και αν προσπαθήσουν, όσους μηχανισμούς προπαγάνδας στήσουν, όσες αναφορές σε Διεθνείς Οργανισμούς και αν επικαλεστούν, όσες προβοκάτσιες και αν στήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν μπορούν να το προσπεράσουν και δεν μπορεί να μείνει κρυφό.

Αυτό είναι και το πρώτο πραγματικά μεγάλο έγκλημα κατά των Εβραίων. Δηλαδή η μετατροπή της Εβραϊκής θρησκείας σε ένα πολιτικό κίνημα το οποίο όμως στρέφεται απέναντι στον Θεό και τις γραφές και μιλάει για την ύπαρξη κράτους μέσα στα εδάφη της Παλαιστίνης χωρίς να έχει υπάρξει η έλευση του Μεσσία.


Αυτό είναι το έγκλημα που μετατρέπει τους Εβραίους σε Αντισημίτες-Αντιεβραίους οι οποίοι στρέφονται απέναντι στην ίδια τους την πίστη άρα και την υπόσταση.

Το συγκεκριμένο θέμα το έχω ξανααναπτύξει εκτενέστερα με το άρθρο μου Η αντιιουδαϊκή-αντισημιτική φύση του κράτους του Ισραήλ το οποίο είναι και το κεντρικό άρθρο που συναντάει κάποιος με το που μπαίνει στο blog μου. Σκοπός του άρθρου να προβάλει το έργο των Χαρεντίμ και ιδιαίτερα των Αντισιωνιστών Εβραίων Neturei Karta. Παράλληλα έχει και σαν στόχο να κάνει τον απαραίτητο διαχωρισμό ανάμεσα στους Εβραίους και τους Ιουδαϊκής καταγωγής Σιωνιστές οι οποίοι είναι όλοι τους ανεξαιρέτως Αντιεβραίοι και Αντισημίτες και έτσι να αποκρουστεί η φασιστική προσέγγιση που στρέφεται κατά όλων των Εβραίων.

Αυτό το άρθρο για κάποιο περίεργο λόγο ξέχασαν να το συμπεριλάβουν στην επίθεση που μου κάνουν τα γνωστά διαδικτυακά «φιλαράκια» της Πρεσβείας του Ισραήλ με το γεμάτο ψέματα λιβελλογράφημα τους Η εξίσωση ‘Σιωνισμός = Ναζισμός’ από τους αντισημίτες που πιστεύουν ότι δεν είναι αντισημίτες 
Ένα άρθρο που προσπαθεί να με εμφανίσει σαν έναν γραφικό, ψεκασμένο, συνωμοσιολόγο που εύχεται «θάνατο για όλους τους Εβραίους».

Η προσέγγιση της Πρεσβείας του Ισραήλ και η επίθεση που μου κάνει δεν είναι πρωτόγνωρη. Την έχω συναντήσει και εγώ αλλά και άλλοι, στις αμέτρητες εχθρικές συζητήσεις που έχουμε κάνει αναμεταξύ μας και στην προσπάθεια να αποκρούσουμε την Σιωνιστική προπαγάνδα.

Να ανοίξω εδώ μία παρένθεση και για να κάνω  μία μικρή ενημέρωση για το πώς λειτουργούν.Όταν ένας Αντιεβραίος πράκτορας(έμμισθος ή μη, επίσημος ή μη)που υπερασπίζεται το κράτος του Ισραήλ τα βρίσκει σκούρα, προσπαθεί με τέτοιες μεθόδους να αποπροσανατολίσει και να μπερδέψει.
Αυτό προτάσσει η ίδια η Σιωνιστική προπαγάνδα για την υπεράσπιση των Σιωνιστικών συμφερόντων. Ευτελισμός, ψέμα, στοχοποίηση με ψευδές ειδήσεις και γεγονότα, διακωμώδηση, ειρωνεία, ψυχολογικός πόλεμος και πολλές φορές αποφυγή από την συζήτηση και αποπροσανατολισμός, τα οποία εκτελούνται μαζικά και οργανωμένα κατά του στόχου τους.

Όλες μου οι έρευνες, οι αποκαλύψεις όπως η ανάδειξη του έργου των Χαρεντίμ προφανώς για το Σιωνιστικό μπλοκ αποτελούν σοβαρό εμπόδιο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κρύψουν την ενόχλησή τους. Ενόχληση που δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ πως είναι απολαυστικότατη. Ενόχληση που έχει καταφέρει να απομυθοποιήσει εντελώς τον ρόλο των πρακτόρων προπαγάνδας της Μοσάντ και να τους γελοιοποιήσει.


Ποιος όμως ήταν ο πραγματικός λόγος που οδήγησε την Πρεσβεία του Σιωνισμού σε αυτή την επίθεση εναντίων μου.
Μα φυσικά η προβολή της Συμφωνίας της Χάαβαρα (δεν το βάζω από το δικό μου blog όπως το προέβαλλαν γιατί εδώ πέρα υπάρχει αναλυτική καταγραφή του τι έχει συμβεί)

Της συμφωνίας δηλαδή ανάμεσα στους Ναζί και τους Σιωνιστές που άνοιξε τον δρόμο για την δημιουργία του Israhell. Μία συμφωνία που αποδεικνύει πως η κατηγορία Σιωνισμός=Ναζισμός είναι βάσιμη και δεν έχει σαν μόνο γνώμονα τις Ναζιστικές πρακτικές που χρησιμοποιούν οι Σιωνιστές κατακτητές εις βάρος των Παλαιστινίων.
Μία συμφωνία που δείχνει πως δεν ήταν ο Μουφτής της Παλαιστίνης που προκάλεσε το Ολοκαύτωμα των Εβραίων αλλά ο Σιωνισμός!

Σαν Αντιεβραίοι-Αντισημίτες Σιωνιστές που σέβονται τον εαυτό τους, στο ίδιο άρθρο χρησιμοποιούν για άλλη μία φορά το Ολοκαύτωμα των Εβραίων για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα Ναζιστικής κοπής εις βάρος των Παλαιστινίων στην Κατοχή της Παλαιστινιακής Γης.
Για την ακρίβεια είναι τόσο ξεδιάντροποι που όχι μόνο το χρησιμοποιούν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα αλλά μέσω αυτού προσπαθούν να στοχοποιήσουν μάταια τους εχθρούς τους σαν «Αντισημίτες ρατσιστές».

Δηλαδή για να κάνουμε μία σύνοψη με το τι γίνεται. Όχι μόνο αθωώνουν τους πραγματικούς υπευθύνους της δολοφονίας των χιλιάδων συγγενών τους, όχι μόνο φτύνουν στην μούρη τον Θεό που πιστεύουν, όχι μόνο αποδέχονται την δημιουργία ενός κράτους που είναι αποτέλεσμα της θυσίας του Εβραϊκού λαού, αλλά το χρησιμοποιούν για να δικαιολογήσουν τα επαναλαμβανόμενα εγκλήματα τους εις βάρος των Παλαιστινίων.

Όλα τα παραπάνω μας δείχνουν το ποιος είναι αυτός που πραγματικά έχει μίσος για τον εαυτό του(Self-hated Jew),που κρύβει τον φόβο του να μην αποκαλυφθεί και την ψευτοανωτερότητά του μέσα από ελεγχόμενους Διεθνείς Οργανισμούς και που είναι πραγματικά Αντιεβραίος, Αντισημίτης,ρατσιστής και φασίστας!


Η ανάδειξη της συμφωνίας της Χάαβαρα σας έχει ζαλίσει(όπως το ίδιο έχει συμβεί με τους απανταχού Νεοναζί). Και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που προσπαθείτε να την υποβαθμίσετε. Ζαλάδα που φαίνεται από τοποθετήσεις στο κείμενο σας, σαν και αυτή…
“Η Haavara ήταν μία συμφωνία, μόλις ο Χίτλερ ανέλαβε την εξουσία μεταξύ κάποιων εβραϊκών οργανώσεων και του Γερμανικού κράτους, όταν άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα αντιεβραϊκά μέτρα των Ναζί. Το 1933, ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον οποιονδήποτε -με τη γνώση του σήμερα- ότι θα έπρεπε να ξέρει πως ο Χίτλερ θα οδηγήσει τον κόσμο σε έναν παγκόσμιο πόλεμο”

Δεν μπορείτε να κρύψετε την ύπαρξή της και αυτόγελοιοποιείστε όπως το ίδιο κάνετε και με την δράση της Λεχί την οποία προσπαθείτε να υποβαθμίσετε. Η Σιωνιστική Λεχί που ενίσχυσε τα Τάγματα των SS. Που ενώ ενίσχυσε τα Τάγματα των SS και θα έπρεπε να την καταδικάσετε, η δική σας αντίδραση ήταν να μας "την πείτε" γιατί σας την δείξαμε από το Βικιπαίδεια.

Μέσα στην ζαλάδα σας, αναγνωρίζετε στους Ναζί εμπορικό συμφέρον που τους οδήγησε πρώτα στην Συμφωνία της Χάαβαρα το οποίο όμως κατά σύμπτωση παρακάμπτει τις φυλετικές διακρίσεις εις βάρος των Εβραίων οι οποίοι κάνουν μεταξύ τους εμπόριο και στην συνέχεια ίδιο κάνετε με την παρουσία της Λεχί.
Πως γίνεται οι φυλετιστές «Άριοι» να δέχονται και να συνεργάζονται με τους μισητούς Εβραίους ενάντια στον κοινό εχθρό που είναι υποτίθεται οι Άγγλοι; Δεν ξεκαθαρίζετε τελικά τι είναι για εσάς οι Ναζί; 

Μιλάμε για κανονικό ξέπλυμα στον Ναζισμό και αμφισβήτηση ακόμα και αυτών των οποίων υπερασπίζεστε!!

Μας λέτε πως όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα αφού ήταν «μεμονωμένα» περιστατικά . Δηλαδή για τα Σιωνιστικά κέντρα από την στιγμή που δεν υπήρξε μαζική συμμετοχή στα SS των Εβραίων, δεν υπάρχει θέμα.

Aυτός εδώ είναι ο Ότο Σκορτσένι.

“Ο Σκορτσένι, αντισυνταγματάρχης των SS, παρασημοφορηθείς με τον Σταυρό των Ιπποτών του Σιδηρού Σταυρού και ένα από τα «αγαπημένα παιδιά» του Αδόλφου Χίτλερ, ηγήθηκε της παράτολμης επιχείρησης απελευθέρωσης του Μπενίτο Μουσολίνι το 1943, από τα υψώματα του Γκραν Σάσο στους Δολομίτες. Το 1962, όμως, ο Σκορτσένι εργαζόταν για τη Μοσάντ και ήταν πρόθυμος να εξοντώσει συμπατριώτες του κατ’ εντολήν των νέων του εργοδοτών.”

Προφανώς για τα στελέχη της Σιωνιστικής Πρεσβείας, ο Σκορτσένι ήταν άλλη μία μεμονωμένη περίπτωση πράκτορα της Μοσάντ που δεν μπορεί να ληφθεί υπ'οψιν.
Εκτός αν για αυτό αμφισβητείτε ένα δικό σας μέσο όπως η Καθημερινή από όπου το πήραμε 

Εδώ πάλι υπάρχουν 2 βιβλία που μιλάνε και επιβεβαιώνουν τις στενές σχέσεις ανάμεσα στο Σιωνιστικό Κίνημα και τους Ναζί, το οποίο δεν το βάζω για να μην ξεφύγει το κείμενο.

Λοιπόν για να τελειώνουμε, προφανώς δεν ταυτίζουμε όλο τον Εβραϊκό λαό με τους Ναζί. Αυτό που κάνουμε είναι να αναδεικνύουμε τον πραγματικό ρόλο του Σιωνιστικού Κινήματος και της συνεργασίας τους με τον Ναζισμό. Αυτό που λέμε είναι πως χρησιμοποίησαν και θυσίασαν τον Εβραϊκό λαό για την αυθαίρετη δημιουργία κράτους μέσα στα Παλαιστινιακά εδάφη για Ιμπεριαλιστικούς λόγους. Κρίνοντας από την αντίδρασή σας συμπεραίνουμε πως είμαστε σε σωστό δρόμο...

Θέλω κλείνοντας αυτό το άρθρο, μιας και ανοίξαμε δημόσια συζήτηση. να στείλω τα χαιρετίσματα στους Antifa Negative,το XYG Contagion, στον Ιο, στο Provo.gr, στο Protocols with out Zion,στα παιδιά του Eagainst, στα παιδιά της Χάσμπαρα, στην σελίδα του Facebook Kollekt, το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών Θεσσαλονίκης, στον Μορδεχάι και στο παρεάκι του, στους δραστήριους Σιωνιστές της Gay κοινότητας, στην φίλη μου την Νένα και το παρεάκι της και όλα τα υπόλοιπα μέλη της Σιωνιστικής κοινότητας στην Ελλάδα και να τους πω, πως αυτό το άρθρο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο.

Μα πιο πολύ από όλους το αφιερώνω στον Σιωνιστή Stas Melchizedec Aslanides ο οποίος πρόσφατα προσπάθησε να μου ξαναρίξει μάταια το προφίλ μου στο Facebook

Από τις αντιδράσεις και τις επιθέσεις καταλαβαίνω πως κάνω καλή δουλειά.

Χαιρετίζω και τιμώ κάθε σύντροφο Εβραίο αγωνιστή ο οποίος μπορεί να μην συμφωνεί με τα όσα λέω και να τον ξενίζουν αλλά παρ'ολα αυτά δίνει αγώνα κατά των εγκλημάτων που συντελούνται στην Κατεχόμενη Παλαιστίνη. 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου