Breaking

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

Ο μόνος δρόμος για την δικαιοσύνη στην Παλαιστίνη είναι η ενίσχυση της Παλαιστινιακής Αντίστασης


Το Κράτος του Ισραήλ, γεννήθηκε από την ιδέα που είχε ο Θέοντορ Χέρτσλ για την δημιουργία κράτους για τους Εβραίους μέσα στα εδάφη της Παλαιστίνης χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τις βασικές παραμέτρους της Ιουδαϊκής πίστης η οποία απαγορεύει στουςΕβραίους να έχουν δική τους πατρίδα, αφού είναι σε εξορία λόγω πνευματικής αδυναμίας να υπηρετούν τον Γιαχβέ.

Αυτό το σχέδιο έγινε όπλο στα χέρια του Παγκόσμιου Κεφαλαίου το οποίο το πήρε και το έκανε πράξη για να επιβάλει τα Ιμπεριαλιστικά του συμφέροντα σε αυτές τις περιοχές. Αυτό το σχέδιο ήθελε ένα νέο κράτος μέσα στην Παλαιστίνη, το οποίο έπρεπε να έχει και λαό που θα του δίνει ζωή.

Η παραχώρηση των εδαφών της Παλαιστίνης από τους Βρετανούς Αποικιοκράτες με την διακήρυξη του Μπάλφουρ, στον επικεφαλής του Σιωνιστικού Κινήματος Ροθτσάιλντ, έγινε η πρώτη πράξη εφαρμογής του σχεδίου. Με αυτόν τον τρόπο, μεταβιβάζονται τα εδάφη της Παλαιστίνης στους Σιωνιστές, από τους κατακτητές της. Αυτή η παραχώρηση, ξεκινάει άμεσα και την, υπό όρους και ελεγχόμενη, μετεγκατάσταση των Εβραίων της Ευρώπης στην Παλαιστίνη

Στην συνέχεια έχουμε τους Παγκόσμιους πολέμους, μέσα από τους οποίους προκύπτει και η συνεργασία ανάμεσα στο Σιωνιστικό Κίνημα και τους Ναζί, οι οποίοι επισυνάπτουν μία οικονομική-εμπορική συμφωνία μεταξύ τους, την στιγμή μάλιστα που ήδη έχουν ξεκινήσει τα πογκρόμ κατά των Εβραίων, την Συμφωνία της Χάαβαρα. Μέσα σε αυτή την συμφωνία υπήρχε στην ουσία η δυνατότητα της ασφαλής μεταφοράς των Εβραίων από τους Ναζί με όλα τους τα υπάρχοντα στην γη της Παλαιστίνης. Η μαζική μετακίνηση του εβραϊκού λαού προς την Παλαιστίνη είχε την σφραγίδα των Ναζί.

Παράλληλα με αυτή την συμφωνία, η φιλοναζιστική οργάνωση Λεχί, της οποίας τα μέλη είχαν εκπαιδευτεί από την Φασιστική Ιταλία και τους Ναζί, φρόντισε να βάλει τέλος στην υπό όρους μετανάστευση που έθεταν οι Βρετανοί, προς την γη της Παλαιστίνης, χτυπώντας Βρετανικούς στόχους και προχωρώντας σε πολλές δολοφονίες Βρετανών αξιωματικών.

Μετά από όλα αυτά έχουμε την Νάκμπα ή αλλιώς τον μεγάλο ξεριζωμό.... 700.000 Παλαιστίνιοι ξεσπιτώνονται για να δημιουργηθεί αυτό το προτεκτοράτο που γέννησε ο Ιμπεριαλισμός.

Το έγκλημα που λέγεται Ισραήλ!!

Ο Ιμπεριαλισμός και οι διεκπαιρεωτές του, με πρωτοστάτες τους Σιωνιστές, δεν είχαν ποτέ τους, κανέναν σκοπό να πάνε εκεί και να ζήσουν ειρηνικά. Από την αρχή η πρόσθεση τους ήταν να κατακτήσουν την Παλαιστίνη και να εξουδετερώσουν τον Παλαιστινιακό λαό και να δημιουργήσουν το κράτος προτεκτοράτο τους. Ένα κράτος το οποίο δημιουργήθηκε πάνω στις στάχτες των Εβραίων στην Ευρώπη και των Αράβων(μέχρι και σήμερα) στην γη της Παλαιστίνης

Γιατί τα γράφω όλα αυτά τώρα...
Πρώτον γιατί για να ερμηνεύσουμε ένα γεγονός, θα πρέπει να έχουμε και την πλήρης εικόνα της Ιστορίας, βάζοντας σε αυτήν όλα τα γεγονότα που την διαμόρφωσαν. Δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που κάνει η Σιωνιστική προπαγάνδα για να δικαιολογήσει τα εγκλήματά της. Να παίρνουμε ένα κομμάτι μίας ιστορίας και μέσω αυτού, να ξαναγράφουμε την ιστορία συνολικά απορρίπτοντας σημαντικά ιστορικά γεγονότα.

Αυτή η πρακτική της Σιωνιστικής Πρεσβείας στο Παλαιστινιακό αλλά και στο θέμα της Γιουγκοσλαβίας, εκτός των άλλων φανερώνει, το πόσο μεγάλο φόβο έχει το Παγκόσμιο Κεφάλαιο για όσους λαούς αντιστέκονται και χτυπούν στην βάση των συμφερόντων τους.

Δεύτερον, γιατί για έναν άνθρωπο που πολεμάει το άδικο και αγωνίζεται για την κοινωνική απελευθέρωση των λαών, δεν μπορεί να λαμβάνεται υπόψιν μία ήττα σαν αυτή από τον πόλεμο των 6 ημερών και να θεωρεί πως η ιστορία ξεκινάει εκεί. Η Ιστορία είναι πολύ πιο παλιά και δεν ξεκινάει από το 1967

Τρίτον. Για όλους τους φίλους και αλληλέγγυους της Παλαιστίνης και ιδιαίτερα του ΚΚΕ. Η λύση των δύο κρατών ήταν,είναι και θα ειναι μία παγίδα για την Παλαιστινιακή αντίσταση, μία παγίδα που ήρθε με ειρηνικό προσωπείο και στήθηκε για να αναγνωριστεί από τους Παλαιστίνιους το Ισραήλ και να αποδυναμωθεί η Παλαιστινιακή Αντίσταση. Σε αυτή την συμφωνία, η οποία τηρήθηκε μονομερώς από την PLO (Παλαιστινιακή Αρχή, οι Δυνάμεις Κατοχής έδειξαν πολύ καλά αυτό που γράφω και πιο πάνω. Πως είναι δυνάμεις Κατοχής.

Όποιος υπηρετεί αυτήν την λύση ακόμα και τώρα που φαίνεται να καταρρίπτεται σαν λύση λόγω της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ από τον Τράμπ, είναι εχθρός της Παλαιστίνης και γίνεται εμπόδιο για την απόδοση δικαιοσύνης στην περιοχή αφού αναγνωρίζει και νομιμοποιεί όλα τα εγκλήματα που έχουν γίνει εκεί πέρα.

Όποιος είναι πραγματικά αλληλέγγυος με τους Παλαιστίνιους, θα πρέπει να στηρίξει μόνο και ολοκληρωτικά την Παλαιστινιακή αντίσταση και την απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου