Breaking

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

Η αχαριστία των Εβραίων της Ελλάδας αποτυπώνεται στην δράση των Antifa Negative«Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον τρόμο που μας κατέλαβε μια νύχτα, ενόσω ήμασταν κρυμμένοι  με τη μεγάλη μου οικογένεια σε ένα από τα σπίτια των χριστιανών συγχωριανών μας: ανακοινώθηκε ότι οι Γερμανοί είχαν εκδώσει μια διαταγή που έλεγε ότι όποιος Εβραίος συλλαμβάνονταν να κρύβεται θα πυροβολείται, ενώ αυτοί που τον έκρυβαν θα στέλνονταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.Τότε, ένας από μας είπε ότι δεν ήταν δίκαιο να μείνουμε στο σπίτι εκείνο και να βάζουμε σε κίνδυνο τη ζωή και τη γαλήνη ηλικιωμένων ανθρώπων και μάλιστα γυναικών. Η απάντησή τους ήταν: «Όχι, πρέπει να μείνετε. Στο κάτω-κάτω, γιέ μου, γιατί η δική μας ζωή να είναι πολυτιμότερη από τη δική σας;...Ο Γερμανός διοικητής της Ζακύνθου ζητά τον κατάλογο των Εβραίων κατοίκων του νησιού.
Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος και ο Δήμαρχος Λουκάς Καρρέρ του παραδίδουν μια λίστα που έχει μόνο δύο ονόματα: τα δικά τους!».

Η παραπάνω μαρτυρία είναι μία από τις πολλές που περιέχονται στο βιβλίο «Το νησί των δικαίων» που περιγράφει την διάσωση των Εβραίων της Ζακύνθου από τους κάτοικους του νησιού. Με αυτή ξεκινάω και αυτό το άρθρο για να διαχωρίσω έτσι ένα κομμάτι της Εβραϊκής κοινότητας που δεν είναι αγνώμον και σέβεται την ιστορία και τους κοινούς μας αγώνες. Ένα κομμάτι που όμως δυστυχώς μένει στην πλειοψηφία του σιωπηλό, επιτρέποντας σε όλους τους υπόλοιπους να δρουν ανενόχλητοι, έχοντας ως μόνη τους έγνοια το πώς θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τα συμφέροντα της Σιωνιστικής ατζέντας και κατ’επέκταση τα συμφέροντα του Ισραήλ στην χώρα μας.

Αφορμή για αυτό το άρθρο στάθηκε η βεβήλωση ενός μνημείου προς τιμήν των Ανταρτών της Εθνικής Αντίστασης στο οποίο συγκεκριμένη ομάδα που δραστηριοποιείται στο Χαλάνδρι το μαύρισε γράφοντας πάνω του την σφραγίδα της. 

Οι «Antifa Χαλανδρίου» είναι κομμάτι του λεγόμενου «Antifa» χώρου και πιο συγκεκριμένα παρακλάδι της σιωνιστικής οργάνωσης «Antifa Negative» με την οποία έχω ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν με άρθρο μου ("Αναρχοσιωνιστές, ε όχι και Αναρχικοί" ) αλλά και επί καθημερινής βάσης στην αντιμετώπιση της Σιωνιστικής προπαγάνδας στο διαδίκτυο. Εκτός του διαδικτύου αυτή η ομάδα έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στο Χαλάνδρι και έξω από αυτό, μέσα από την οποία υποτίθεται πως θέλει να καταπολεμήσει τον αντισημιτισμό αλλά που τελικά την στρέφει απέναντι σε όλον τον ελληνικό λαό.

Με κεντρικά συνθήματα «Μην με λέτε Έλληνα, γιατί δεν είμαι» και «Να καούν όλες οι Ελλάδες του κόσμου», παιδιά της εβραϊκής κοινότητας στην συντριπτική τους πλειοψηφία με εμφανής έλλειψη γνώσης Ιστορίας, εσκεμμένα παρακάμπτουν τους κοινούς αγώνες των ανταρτών με τους προγόνους τους αλλά και όσους πρόταξαν τα κορμιά τους για να τους προστατέψουν, υιοθετώντας παράλληλα τις πιο ακραίες θέσεις και την προπαγάνδα του Σιωνισμού για να υπερασπιστούν το κράτος του Ισραήλ και να χαρακτηρίσουν ως αντισημίτες όσους καταδικάζουν τα σιωνιστικά εγκλήματα. 


Ομάδες που έχουν ξεκάθαρο παρακρατικό χαρακτήρα στρώνουν το χαλί από τα κάτω για την ολοκλήρωση της κυριαρχίας του Ισραήλ μέσα στην Ελλάδα. 
Ομάδες που με πολύ στοχευμένες κινήσεις δεν διστάζουν ακόμα και να σκίσουν Κομμουνιστικές αφίσες ή να ποδοπατήσουν σφυροδρέπανα και να μαυρίσουν την αντιστασιακή μνήμη μιας και δεν θέλουν να θυμάται ο λαός πως κάποτε αντιστεκόταν. 
Δεν θέλουν για συγκεκριμένους πολιτικούς λόγους και γιατί η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο του Ισραήλ στην περιοχή της Αν. Μεσογείου αλλά και στα Βαλκάνια. Φοβούνται πως αυτός ο λαός μπορεί να βρει κάποια στιγμή την δύναμη εμπνευσμένος από τους ηρωικούς αγώνες του παρελθόντος και σηκώσει ξανά το ανάστημα και παλέψει για την ελευθερία του. Για αυτό θα πρέπει αυτοί οι αγώνες να σβηστούν, γιατί φοβούνται και ακριβώς για να το πετύχουν έχουν βάλει όλους τους μηχανισμούς τους να δουλεύουν.Χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου που κινούνται αυτές οι ομάδες είναι και η προβοκάτσια με την βεβήλωση του μνημείου για την Μικρασιατική καταστροφή το οποίο επίσης βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Το Μνημείο αυτό αφορά τους Μικρασιάτες του Συνοικισμού Χαλανδρίου. Εκεί υπήρχε αρχηγείο του ΕΛΑΣ και όλοι οι Μικρασιάτες όχι μόνο πήγαν στο γνωστό μπλόκο του Χαλανδρίου περίπου πάνω από 3.000 άτομα , αλλά σε αυτή τη γειτονιά εκτέλεσαν 8 άτομα οι ναζί. Οι κουτοπόνηροι Έλληνες σιωνιστές( με αντιφασιστική βιτρίνα) στην συγκεκριμένη περίπτωση πήγαν και βεβήλωσαν το μνημείο με πιο πονηρό τρόπο. Αφού πρώτα πήγαν και γράψανε το όνομα τους μαυρίζοντας και αυτό το μνημείο, στην συνέχεια επέστρεψαν και το ξαναπατήσανε τοποθετώντας ένα φασιστικό μήνυμα με την συνοδεία ενός αγκυλωτού σταυρού για να δημιουργήσουν την αίσθηση πως πίσω από τον βανδαλισμό υπάρχει κάποιου είδους ιδεολογικός πόλεμος.

Οι κουτοπόνηροι Έλληνες σιωνιστές προβοκάτορες, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο στόχευσαν στο αντιφασιστικό αντανακλαστικό για να πετύχουν τον σκοπό τους, υπέπεσαν σε ένα σημαντικό λάθος από την κακή τους εκτίμηση πως κανείς δεν πρόκειται να παρατηρήσει μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια που αφορά αυτή την φωτογραφία. Δηλαδή το ότι άφησαν και το παλιό μήνυμα απείραχτο. Ένα γεγονός που στον πόλεμο προπαγάνδας του δρόμου δεν μπορεί να συμβεί μιας και οι εχθρικές ομάδες δεν αφήνουν ποτέ το προηγούμενο εχθρικό γκράφιτι απείραχτο. Για την ακρίβεια το σβήσιμο του προηγούμενου γκράφιτι είναι ο πρώτος λόγος που οδηγεί στην παρέμβαση της άλλης ομάδας.

Αν κάποιος και πάλι δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που λέω, ας δει τα οπαδικά συνθήματα στους τοίχους της περιοχής του. Εκεί που υπάρχει για παράδειγμα ένα σύνθημα του Ολυμπιακού, όταν θα πάει μετά ο Αεκτζής ή ο Παναθηναϊκός, πρώτα θα το σβήσει και μετά θα γράψει το δικό του.

Η αποκάλυψη αυτή όμως γίνεται από ακόμα έναν παράγοντα. Από το γεγονός πως ποτέ μία φασιστική ομάδα δεν θα βεβήλωνε ένα εθνικό μνημείο. Οι νεοναζί σε ολόκληρο τον κόσμο για την άνοδό τους, στοχεύουν πάνω στην πατριδοκαπηλεία. Ένας φασίστας ποτέ και πουθενά σε ολόκληρο κόσμο δεν θα μαύριζε ένα μνημείο εθνικής μνήμης. Ένας φασίστας, με μία τέτοια ενέργεια γνωρίζει πως δεν θα τον ευνοούσε στην προπαγάνδα του, αφού αυτή θα έφερνε αντιδράσεις.

Τώρα κάποιος βλέποντας αυτές τις πρακτικές αναπόφευκτα μπαίνει σε σκέψεις για το που αλλού μπορεί να τις έχουν εφαρμόσει και πόσες φορές. Σίγουρα όμως είναι σίγουρο πως παρόμοιες ομάδες του ίδιου δικτύου έχουν προχωρήσει σε παρόμοιες δράσεις όπως για παράδειγμα αυτή της βεβήλωσης του μνημείου προς τιμήν του Αλέξανδρου Παναγούλη.


Σε αυτή την βεβήλωση βλέπουμε το πως η αμορφωσιά και η έλλειψη γνώσης της ιστορίας συνδυάζεται και δένει απόλυτα με τον μηδενισμό, τον ανθελληνισμό, με όσους κάνουν πολιτική βάση της σεξουαλικής τους προτίμησης και με τους πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών.


Οι Σιωνιστές Negative, όπως και τα παρακλάδια τους, τα οποία βλέπουμε στο επίσημο σάιτ τους, είναι ξεκάθαρο πως δρουν σε εντεταλμένη υπηρεσία, παρακρατικά από τα Αριστερά και με βιτρίνα τον αντιφασισμό, τον οποίο χρησιμοποιούν με τον γενικό, οπαδικό και απολιτίκ όρο «Antifa». Έχουν ένα οργανωμένο δίκτυο το οποίο σαν στόχο έχει κάθε επαναστάτη αυτή της χώρας και κυρίως τους Κομμουνιστές. Ακριβώς για αυτό τον λόγο οι επιθέσεις τους είναι προσανατολισμένες σε Κόμματα και επαναστατικές ομάδες με Κομμουνιστική ιδεολογία. Ο Σιωνισμός είναι φασισμός και όπως για κάθε φασίστα, ο Κομμουνισμός είναι μία πραγματική απειλή

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου